Shirts Shirt Dine Med PrintHerrer Find Kappa T cAq54RL3jS

x

Skib

    Shirts Shirt Dine Med PrintHerrer Find Kappa T cAq54RL3jS
  • Korbuen er ombygget og udvidet i bredden. Ved kirkegårdsporten og på Tandrup er der fundet et par sten, der kan have været enten kragsten eller sokkelsten i den romanske korbue. Skibet har bjælkeloft, mens koret er hvælvet.
  • Under orgelpulpituret ses gitterlågen ind til Povl Klingenbergs gravkapel i tårnrummet. I gravkapellet står der kun den ene kiste. Liget ligger på humle. En blyplade meddeler, at Povel von Klingenbert var ejer af Wolstrup, Tandrup og Koustrup, major af Cavalleriet, født på Ørum 1714, død på Wolstrup 1771, i hans alders 57. år, de sidste 13 år i ægteskab med hans efterlevende enke Øllegaard Marie Iermiin til Wolstrup.

Hjælp til søgning

Klik på det ønskede faneblad og start din søgning.

Præster og medarbejdere
Her kan du søge efter præster og medarbejdere og se i hvilke sogne, de er ansat. Du finder kontaktinformationer ved at klikke på sogn i søgeresultatet. Du kan også finde prædikener fra præster, som har bidraget til prædikensamlingen her på hjemmesiden.

Sogne
Her kan du finde information om alle stiftets sogne, ansatte og kirker. 

Kirker
Under kirker er der fotos af alle stiftets 334 kirker samt forklarende tekst om kirkernes historie og udsmykning. Kirkedatabasen bliver løbende opdateret, se de seneste opdateringer her. Kontaktinformationer på kirkens personale finder du ved at søge specifikt på præster og medarbejdere eller ved at søge under sogne. Shirts Shirt Dine Med PrintHerrer Find Kappa T cAq54RL3jS

Provstier
Søger du på et provsti får du kontaktinfo på provst, provstisekretær og provstiudvalg samt et overblik over, hvilke pastorater og sogne der hører til i provstiet. Der er i alt 14 provstier i stiftet: Brønderslev, Frederikshavn, Hadsund, Hjørring Nordre, Hjørring Søndre, Jammerbugt, Morsø, Rebild, Sydthy, Thisted, Aalborg Budolfi, Aalborg Nordre, Aalborg Vestre og Aalborg Østre.

PrædikenerShirts Shirt Dine Med PrintHerrer Find Kappa T cAq54RL3jS
Under prædikener finder du prædikener tilbage fra 1998 og frem til i dag. Det er præster i stiftet, der løbende bidrager til samlingen. Du finder en prædiken ved at søge specifikt på prædikantens navn, på årstal, en dag i kirkeåret eller fritekst. Navne på dage i kirkeåret finder du her. Du finder et direkte link til 'ugens prædiken' fra hjemmesidens forside.

3
Nyhedsbrev
Tilmeld

Mere info

> Chat med en præst

> Meld dig ind i folkekirken

Presse

> Kontakt

> Nyheder

> Fotos

> Vilkår & privatlivspolitik

Sociale medier

7 Følg os på Facebook
6Shirts Shirt Dine Med PrintHerrer Find Kappa T cAq54RL3jS Følg os på Twitter
= Følg os på Flickr

Følg os på Instagram

5  

Kontakt

) Aalborg Stift
Thulebakken 1
9000 Aalborg
98 18 80 88 
[email protected]
Kontakt webredaktør
Shirts Shirt Dine Med PrintHerrer Find Kappa T cAq54RL3jS